Archive numérique de cartes d'orientation de Martin Engqvist
|
Connexion
Tous les utilisateurs
|
Langue:
Français
Cesky
Dansk
Deutsch
Eesti
English
Español
Français
Italiano
Magyar
Norsk
Polski
Português
???????
Svenska
Türkçe
???????????
|
DOMA 3.0.8
Retour
<< Motion på Högstaåsen (11-03-2020)
|
Träning i Lunsen från lilla parkeringen (24-03-2020) >>
Träning i Nåsten (17-03-2020)
Catégorie:
Träning
Carte/région:
NÃ¥sten N
Organisateur:
UIF
Discipline:
LÃ¥ng
2020-03-17 Träning Nåsten från Läbyvad
S-K1 Branten. Snabbast höger på väg stig, stigen touchade ju branten.
K1-K2 Stenen. Stig som slutade ett stycke efter banvallen, därifrån den skarpa höjdkanten tydlig. Uppe en fin plan hällmark och tydlig kant tv.
K2-K3 Branten. Snett över höjden och sedan på skrå ned till sankstråket. Skulle naturligtvis gå lite lägre tv. men det löste sig bara ändå - Gulhöjdernas kant styrde ned.
K3-K4 Branten. Här fint höjdstråk med tydlig kant mot SO. Snett över surdraget efter stigen.
K4-K5 Branten. Höjdstråk igen mot SO - en liten böj för att undvika vresig terräng - hade stora sanken tv. och fick vika ner längs den stora höjden med branten.
K5-K6 Östra branten. Sankerna fortfarande ganska blöta -försökte undvika så mycket som möjligt - alltså ej rakt på. Lite svajigt över stora sanken men fick guludden före stigen. Branterna uppfångande.
K6-K7 Branten. Fin höjdkant längs sanken för lämplig övergång över det blöta. Höjdudden före ringen bra hållpunkt.
K7-K8 Höjden, upp på. Återigen en fin höjdsträckning men nu mot NV för sankövergång upp till stigen med avhopp vid sankslut.
K8-K9 Liten sankmark. Transport.
K9 K10 Branten. Stig, höjdkant till banvallen och uppgång mellan 2 små branter och rakt N.
K10- K11 Höjden. Gärdet och upp vid gipen.
En fin dag, dock fortfarande ovanlig blött i sankmarkerna.
Nu går det bra att orientera på Högstaåsen där det finns 46 kontroller för Naturpasset.
Säljes vid ICA Supermarket Tunabackar, Löplabbet,Träffköp i Bälinge och Hemköp i Björklinge.
Lunsen kommer lite senare
Montrer les commentaires
Cacher les commentaires
(
0
)
Poster un nouveau commentaire
Nom:
Courriel:
Enregistrer